Nieuws

Freebike dealer

Sinds gisteren (30 oktober 2019) zijn wij officieel dealer van Freebike.

 

FREEBIKE VEILIG, VERTROUWD EN NEDERLANDSE TOPKWALITEIT

Wij zijn de eerste e-bike aanbieder waarbij de consument zélf, met behulp van onze moderne configurator, zijn eigen e-bike kan samenstellen. Geheel naar eigen wens en invulling bepaalt men de kleur van het frame, de uitvoering van handvatten, zadel, banden, accu, enz. De e-bike wordt samengesteld bij een Freebike dealer in de winkel, of gewoon thuis op de bank waarbij men een dealer selecteert waar de fiets wordt afgeleverd. Binnen 3-5 werkdagen wordt de e-bike bij de dealer afgeleverd. De dealer blijft aanspreekpunt; alle service- en onderhoudsbeurten vinden daar plaats.

Als gepassioneerde ondernemers en investeerders uit de fietsenwereld gaan samenzitten, dan is dat een basis voor succes! We gaan het anders doen dan de gevestigde orde. In een sterk competitieve- en traditionele markt is er vooral behoefte aan creatieve geesten die het anders doen. Op geheel eigen wijze tegemoet komen aan jouw wensen. En zelfs behoefte creëren. Onder de naam Freebike brengt deze club van kennis, ervaring en passie een nieuw en innovatief merk op het gebied van e-bikes. Een e-bike die je geheel zelf kunt samenstellen met behulp van onze high-end 3D configurator.

Nieuwsgierig geworden?? Kom langs in de winkel of kijk op www.freebike.nl voor meer informatie.

Over Freebike Header

 

 

Sponsoring

Sinds jaar en dag is Geuken Rijwielen hoofdsponsor van de jeugdafdeling van Voetbalvereniging Bellingwolde aan de Sportweg te Bellingwolde.

Wij wensen dit jong talent, gehuld in nieuwe trainingspakken, veel succes bij de aankomende trainingen en wedstrijden!

 

Op zondag 20 september was het wederom weer zover om voor de derde keer de jeugdleden van VV Bellingwolde weer te voorzien van nieuwe trainingspakken.

DSC_0319

2015-2020

 

Op zaterdag 8 oktober was het dan weer zover om alle jeugdleden van VV Bellingwolde te voorzien van nieuwe trainingspakken.

Geuken Rijwielen heeft 6 jaar geleden de eerste trainingspakken aangeboden aan onze jeugdafdeling en heeft besloten dit nog een keer te doen. De jeugdafdeling kan weer een groot aantal jaren verder met prachtige trainingspakken.

vvbellingwolde

2011 – 2015

 


 

Foto sponsering jeugdteam Bellingwolde

2005 – 2011